fredag 12. februar 2010

Møte i NAF

Jeg er sekretær i NAF avd. Bastø Fosen/Horten, hvor Cato er formann og Andreas er varamann. Og da snakker vi altså om Norsk Arbeidsmandsforbund, hvor mange land-ansatte i Bastø Fosen er organisert.

Nå nærmer det seg snart årsmøte, og vi tre hadde derfor en samling i går kveld, hvor vi gikk gjennom hva som skulle taes opp, samt status på forskjellige utfordringer vi har (på jobben :-).


Her er litt fakta fra Wikipedia:

Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) er et norsk fagforbund som ble opprettet 13. april 1895 som Det norske vei- og jernbanearbeiderforbund. Første formann ble Olav Strøm. I 1898 ble navnet endret til Det norske sten-, jord- og bergarbeiderforbund, mens organisasjonen fikk dagens navn i 1900, samtidig som forbundet meldte seg inn i LO.
Forbundet organiserer vel 31 000 arbeidstakere innenfor forvaltning, anleggs- og vedlikeholdsarbeid i offentlig regi, anleggsrelatert entreprenørarbeid, renholdsbransjen, vaktmestere, skadesanering, spesialrenhold og vedlikehold, asfaltarbeid, bergindustrien, kystverket, vaktselskaper, parkeringselskaper, tunnel-, bom- og bruselskaper, servicevirksomhet på Svalbard og fritids- og fornøyelsestilbud som drives i privat regi. Forbundet organiserer også grupper som ikke faller inn under bestemte fag- eller industriforbunds virkeområder.


Forbundsleder er Erna C. Dynge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar