mandag 11. oktober 2010

En liten oppsummering

Det er mandag morgen, kona har gått til barnehagen og barna er fulgt til skolen. Roen senker seg igjen i leiligheten, og det nydelige men kjølige høstværet forsterker ytterligere følelsen av "blanke ark med fargestifter", m.a.o. ny start og nye muligheter - deillig!

Det har skjedd mye de siste dagene, så det passer fint nå med en liten oppsummering av begivenhetene:

Lørdag var ikke stemningen altfor god i heimen (selv om vi bygget Lego og hygget oss på bildet), men den tok seg opp utover søndagen. Lørdag ettermiddag så vi en del av den norske trioen KLMs mange vanvittige gags, som er anskaffet for nostalgiens skyld på DVD. Pia laget pølsepizza og tacopizza med rester fra fredagens middag.

Søndag var jeg til gudstjeneste i Baptistkirken i Frederikshavn som holdt 150 års jubileum denne helgen. Der var det masse folk, og gjennomsnittsalderen var godt over min egen alder ;-)
Etterpå kjørte jeg tur på havnen, og kikket på de mange skip som for tiden ligger til reperasjon hos Orskov Yard. Litt senere var vi invitert til Karen og Eigil, som er to gode "naboer" på lekker bringebær/tilslørte bondepiker, på en måte.
Brannen på fraktfergen Lisco Gloria ble også slukket i løpet av søndagen, og det ser ut som om fartøyet kun er skadet over bildekkene. Dvs. at fergen kan gjenbrukes, eller bygges opp igjen, hvis ekspertene har rett. Uansett, ser den ikke særlig pen ut (bilde fra Tyske Forsvarskommando).

Søndag var også dagen for årets Fårikål-middag, som dog ble laget på lammekjøtt, som igjen var lammekoteletter som var den beste kjøpet denne uken. Rester nok til meg i dag eller i morgen ble det også ;-)

Søndag kveld dro Pia og guttene til Frederikshavn Kirkecenter hvor den bornholmske misjonæren Egon Falk var på besøk og talte til en ganske fullsatt sal. Gutta gledet seg til barnekirke, og også her var det 14-15 barn møtt opp. Imens hygget jeg meg hjemme og så noen episoder av krimiodysèen Ørnen, fordi filmene som er lånt skal leveres i dag. Den serien er skikkelig spennende syns jeg, og meget godt produsert.

I dag mandag var det god stemning med smil og latter rundt morgenmatsbordet. Helgen har inneholdt mye søvn. De negative ting er snakket om og tilgitt, og livet går videre.
Dagens program består av litt feiing i Danmarksgade (HELPERS sponsorat) + litt innkjøp til speidernes fellesmiddag i aften. Og det er helt fint :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar