tirsdag 2. november 2010

Gjenbruk er genialt

Gutta hadde besluttet av det var tid for å selge den store samlingen med Brio-togbane. Det er typen med skinner og deler av tre, og lokomotiv, ferge, fyr, osv. med lys og lyd i. Det var nemlig kommet noe annet på ønskelisten!

Legos nye lufthavn, med stort fly, passasjerterminal, kontrolltårn, osv., og som kostet kr 800,- i butikken.

Løsningen ble derfor å selge all Brio på dba.dk (som tilsvarer Finn.no i Norge), og det tok ca 22 timer. Prisen vi fikk var kr 1000,-, og vi sendte hele kassen til kjøper, når pengene var innbetalt på konto.

Deretter søkte vi etter Lego-flyplassen samme sted, og fant nøyaktig samme eske til kr 475,-. Pakken hadde ikke vært åpnet, og så ut som ny. Inkludert porto ble totalprisen 555 kr levert av Posten på døra i går kveld.
Du kan tro begeistringen var stor!

Jeg har virkelig sans for gjenbruk: Det er (nesten) alltid noen som trenger det du har, og er villige til å betale for det. I Danmark er portoen ca det halve i forhold til Norge, hvilket gjør det svært gunstig å få varer tilsendt.
Kjøperen av Brioen var tilfreds, fordi hun fikk masse leketøy til billig penge (Brio koster en del også i DK), og vi var happy for å kunne kjøpe en ny vare til en veldig god pris.
Det er hva man må kalle vinn-vinn :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar