torsdag 19. mai 2011

Sånn skaffer vi penger til HELPERS

Vår hjelpeorg. HELPERS of scandinavia gjør tingene litt anderledes. For å skaffe penger til våre prosjekter med å utdanne barn og ungdom utfører vi forskjellige oppgaver som f.eks. å klippe gress og feie gårdsplassen til en eiendom i Frederikshavn. Fordi vi er en frivillig organisasjon, og fordi vi utfører alt arbeidet uten å ta ut lønn, kan vi fakturere kunden uten moms. Det gjør at kunden får en rimeligere tjeneste utført, og samtidig støtter noe som er bra. I stedet for å betale meg fordi jeg sparer til en ny bil. Førstnevnte er nok litt mer motiverende for kunden ...

Reklamen som er på nettstedet www.teien.net og på bloggene genererer inntekter til foreningen, når enten noen klikker på bannerne, eller vi selv lager et banner for en bestemt annonsør som gjerne vil støtte oss.

Vi mottar hittegods og en god del klær og ting som vi sorterer. Noe selger vi på QXL nettauksjon i Norge eller Danmark, noe blir gitt til gjenbruksbutikker og noe sendt til nødhjelp. Når ting blir solgt på nettet, venter vi på at kjøper innbetaler beløp for varen + frakt til vår bankkonto, og deretter sender vi ut varen. Dette fungerer godt, men tar en del tid.

Vi har ikke mange støttemedlemmer, men et par håndfulle som sender oss et fast beløp månedlig eller årlig.

Her en en kjapp oversikt over hvor inntektene kom fra i 2010:
- Støttemedlemsskaper  kr 6.020
- Faddere til skolebarn  kr 15.034
- Salg av gaver og ting  kr 8.083
- Sponsorater  kr 16.772
- Dugnader  kr 1.650
- Div. gaver/inntekter  kr 8.836
= Totalt inntekter i 2010  kr 56.395

Tusen takk til dere alle som hjelper oss med å hjelpe andre, på èn eller annen måte :-)

På bildet er det storebror som hjelper med hagearbeid hos en sponsor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar