onsdag 21. desember 2011

Årets julebrev er sendt ut - hvor mange gamle epostadr. har vi?

Søndag sendte vi ut årets julebrev fra familien Teien, hvor vi kort oppsummerer de større begivenhetene gjennom året som er ved å renne ut. I starten av ekteskapet, dvs. for 12-13 år siden, skrev vi mange kort, og sendte med posten. Fordi vi hadde veldig mange vi ønsket å holde kontakten med, ble dette veldig tidkrevende, og ikke minst kostbart fordi portoen stadig går opp.

For noen år siden gikk vi over til å sende julehilsen digitalt, som vedlegg til en epost. Dette har fungert fint, selv om noen gjerne ville hatt en mer personlig hilsen. Det får de ikke av oss. Selv om det er hyggelig, velger vi ikke å bruke tiden og pengene på dette. Det er hverdagen rett og slett for hektisk til.

Noe som er artig, er også å se hvor mange eposter som kommer i retur og som IKKE har blitt levert. Dette er fordi mottaker har skiftet epostadresse, og ikke ønsket å informere alle sine kontakter om det. På samme måte som noen bytter telefon, og øyner en glimrende anledning til å sortere ut i kontaktene sine, ved å ikke gidde å kopiere navn, nummer og annen info over i den nye telefonen. Akkurat det har jeg veldig mye å si om, men bruker ikke tid på det her.

Det er også interessant å se hvor mange som besvarer eposten, og skriver noen linjer tilbake.
Her er årets statistikk:
- Utsendte epost totalt, 109 stk.
- Epost som ikke ble mottatt, 5 stk.
- Epost som ble besvart, 9 stk.
Men, det er jo ikke jul riktig enda...

Det er ikke meningen at man skal kunne lese teksten i bildet.
Vil du ha en tilsendt, send meg epostadressen din (post at teien.dk)

1 kommentar:

  1. Bare så du vet det, pc'en min klikket da jeg skrev svar epost. :-)

    Takk for julebrev!

    SvarSlett