tirsdag 21. juni 2011

Utrolig artig å følge Hurtigruten minutt for minutt

Siden torsdag kveld har NRK2 sendt direkte fra hurtigruteskipet MS Nordnorge, fra Bergen mot Kirkenes. Kanalen har opplevd seerrekord, og hundretusener har fulgt med på både TV-skjermer og via streamingen på nettet - www.nrk.no/hurtigruten - fra hele verden. F.eks. fra undergrunnsbanen i Tokyo av alle steder...

Som bonus har været hele veien vært strålende. Lite vind og nedbør har gjort stuntet enda mer vellykket, og gjort at folk har møtt opp havnene langs ruten med flagg, kor, musikkorps, båter, mat, blomster, vannkanoner og annet for å bakke opp om årets flotteste norgesreklame. De rundt 20 kamerafolkene ombord sørger for filming fra alle vinkler, retninger og steder ombord. Bildet over er fra rett over bulben, vi får se fra broen, restaurantene og alle arrangementene ombord og på land ved skipets anløp.

For oss som i mange år har ønsket en tur med Hurtigruta, men ikke har hatt minst 10.000 kr å slenge i bordet med, foruten minst 11 fridager som en rundtar tar, er dette en flott anledning for en smakebit av noe som ihvertfall ikke har rykket nedover på ønskelisten de siste dagene.

Det er gøy at NRK tørr å prøve nytt, og at kamerafolkene ombord er så gode til å gjøre maks ut av opplevelsen for oss i stuene. Takk :-)

Nå er det straks ankomst Hammerfest kl 0515, så jeg stikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar