fredag 24. juni 2011

Profesjonsbachelor: Fruen er ferdig utdannet

Det høres flott ut: Profesjonsbachelor, med spesiale i barn med nedsatt funksjonsevne!

Sist torsdag var det avsluttende eksamen for fruen, som de siste tre og et halvt år har studert på University College Nordjylland i Hjørring. Fjorten dager før leverte hun sin store bacheloroppgave som hun har skrevet sammen med en venninde, og denne skulle forsvares nå. Det gjorde hun til full tilfredshet, og fikk 12, beste mulige karakter i Danmark. Faktisk har hun fått fire 12-tall på totalt 6 eksamener underveis - meget imponerende spør du meg!

For det jeg virkelig syns jeg flott, er at Pia Charlotte har oppnådd så flott resultater, til tross for at hun ikke har gått på skole siden 1991, er blitt kone og mor til to barn med tiden, har tatt vikartimer innimellom, i tillegg til fritidsaktiviteter med sang og barnearbeide.

Noe som også er stilig er at vi ikke har tatt opp studielån for å klare oss. Når man studerer i Danmark får man SU som tilsvarer omtrent norsk stipend. For vår del har det vært ca 5000 kr måneden, og har bidratt til å holde økonomien over vannet.

Fruen ønsker seg nå 80% stilling, hvor hun svært gjerne vil ha musikktimer med barna i barnehage. I tillegg liker hun å ta seg av barn med nedsatte funksjonsevner, og har allerede nå vikartimer i en av byens barnehager hvor hun er ekstra hjelp for et barn med spesielt behov.

Nederste bilde er utsnitt av vitnemålet, kan klikkes på for å bli mer lesbar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar