mandag 28. november 2011

Familiesøndag med mange inntrykk og gode opplevelser

Da jeg våknet i morges hadde stormen lagt seg, og det er nesten utrolig å tenke på at været kunne være så dårlig bare timer tidligere. Og det var også en meget tettpakket men hyggelig søndag i går. Den startet med Gudstjeneste i Projekt Kirke i Hjørring, som er en opplevelse i seg selv. I går var det bl.a. konkurranse hvor to voksne og to ungdommer skulle dyste om å lage den flotteste snømannen av kunstsnø (bildet over). Ikke lett med bløt kunstig snø, og undertegnede vant heller ikke. Faktisk ble konkurransen uavgjort mellom de to ungdommene.

Det er alltid hyggelig å besøke denne kirken, fordi det er enkelt å komme i snakk med menneskene der, som er veldig åpne og imøtekommende. Det var både fellessang og diverse innslag, før barna gikk til juleverksted, og de voksne fikk både høre en flott historie, flott omrammet av både musikk og bilder. Meget rørende!

Da Gudstjenesten var ferdig, kjørte vi til Tornby for å besøke en annen ADHD-familie jeg har blitt kjent med på nettet gjennom bloggene jeg skriver. Vi har skrevet sammen i ett halvt års tid, så det var veldig artig å endelig treffe dem! Det er også veldig avslappende å besøke andre familier med ADHD, fordi man ikke behøver å "ta seg sammen" eller oppføre seg pålagt høflig og korrekt, hehe. Veldig hyggelig var det. Og vi fikk servert grillet fleskestek/ribbe med alt tilbehør, inkludert en saus av dimensjoner som faktisk - beklager å måtte si det - overgikk mormors og farmors brune saus. Utrolig nok...


Søndag kveld var Pia sammen med en venninde fra Aalbæk til julekonsert i Frederikhavn Kirkecenter, hvor blant annet norske Tove Knoph Kristensen opptrådte. Pia fikk kjøpt med Toves rykende ferske CD jeg sitter å hører på nå, og den er veldig bra. Kan kjøpes her, www.toveknoph.com, velg Store

Filmen JULEFROKOSTEN gikk på dansk TV2 i går kveld, og jammen fikk vi ikke også med oss den filmen før det var sengetid. En dansk komedie om et lite bilverksted og menneskene som jobber der, på godt og vondt. Veldig morsom etter vår smak.

En meget innholdsrik dag, hvor det også var utdeling av adventsgaver til gutta.
De fikk capser som de hadde ønsket seg veldig.

I Hjørring rakk vi også en kjapp titt på en lekker Renault Kangoo. Min favorittfarge, men prisen på nesten 40.000,- syns jeg er for mye når den har gått nesten 200.000 km og er fra 2001. 

Men nå altså, mandag morgen. Solen skinner, Tove synger, vinden har stilnet. Deilig og fredelig i heimen. Jeg blogger, rydder opp og pakker litt til ny jobbeuke som starter i morgen tidlig. Ahhh... ha en fin uke folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar