tirsdag 8. november 2011

Gjenbruk er genialt - særlig lokalt!

Genbrugsbiksen Frederikshavn, heter en gruppe på Facebook. Her kan man legge inn et bilde av det man ønsker å selge samt en kort eller lang beskrivelse av varen. Det viser seg at idèen er genial, da man i her slipper å SENDE varen, noe som ofte kan koste det samme som selve varen, når det dreier seg om småting. I tillegg kan man SE varen før man betaler for den, noe som heller ikke er vanlig når man kjøper på nettet.

Vi var på besøk hos noen venner i søndags, som talte varmt og lenge om denne gruppen.
Og da jeg selv skulle prøve mandag morgen, TOK DET 10 SEKUNDER å få solgt Simons gamle barnesykkel, som har ligget på Gul og Gratis (tilsvarende Finn.no i Norge) i mange uker...

I går kveld satt jeg selv og leste gjennom mange av annonsene, og fant en Phillips Wake-Up light som kostet rundt kr 1.000,- som ny, men for å prøve om det fungerer på meg, kan jeg helt sikkert leve med en som er brukt 8 måneder og kostet kr 250,-.

For å bli med i gruppa skal man legges til av en som allerede er medlem. Og fortrinnsvis er den for dem som bor i eller i nærheten av Frederikshavn, ellers forsvinner jo noe av poenget ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar