fredag 18. juni 2010

Bilder fra vår "nye" stue

Her er noen bilder fra vår om-møblerte stue.

Nå har vi fått SPISESTUE!
Tidligere brukte vi kombinert arbeidsplass og spisebord, men forbi vi gjerne vil ha flere gjester, og mange av dem er voksne og foretrekker mere "alminnelige" spisebord, har vi kjøpt et som kan trekkes ut, og bli 3 METER LANGT og de kan sitte 12-14 personer her - det blir morro å prøve ;-)


Den gamle tv-benken er skiftet ut med et større møbel, så flatskjermen henger på veggen i hyllen, det er plass til filmer i skuffene under, og video/dvd-spiller i hyllen over. Vi kjøpte også en ekstra reol, hvor det står musikk, brettspill og våre album. Det er fordi vi erfarer det er lettere å bruke det, når det står synlig.
Arbeidsbordet er nå uten hjul, og er plasser ved den innerste veggen i stua.
Bordplaten er beholdt på det ene bordet, og skåret inn på det andre (til høyre) så denne delen fremstår mere som en skjenk. Bordplatebiten som ble til overs, har blitt bokhylle på venstre side.
"Kontordelen" blir dermed ikke så fremtredende som tidligere, og henger sammen med bl.a. Pias kommende praktikk hvor hun har begrenset med skolearbeide.
Når man nå kommer inn i stua, ser man nettopp stuen, og spisestuen ved vinduet som vi ikke har hatt egen plass til tidligere.

Ha en god weekend alle sammen!

1 kommentar:

  1. Dette så jo bra JE. Dere har vært flinke med inredningen. Gleder meg til å prøve det store spisebordet neste gang vi besøker dere:-)
    FA

    SvarSlett