fredag 25. februar 2011

Vinterferie: Randers Regnskov og familiebesøk

Denne uken har deler av Jylland vinterferie. Vi har leid bil noen dager og kjørte i går til Randers, hvor vi var noen timer i den flotte Randers Regnskov. Dette er to store kupler med subtropisk klima, og temaene er verdensdeler med levende dyr som for eksempel krokodiller og identiske miljøer. Gutta og Pia og syns det var veldig gøy, og jeg hygget meg i kafeteriaen med min nye venn Dell XPS :-)

Etterpå kjørte vi 10 min. til Pias fetter med familie, hvor vi overnattet. Her var også en av Pias kusiner, som har vært noen uker på Fillippinene, og det var veldig spennende å høre hun fortelle fra oppholdet der. Siden sist vi besøkte dem, var det også kommet en liten gutt på 14 måneder i huset - mere liv og her nå - veldig hyggelig :-)

I dag går turen videre mot Herning, hvor vi skal på Camping- og reiselivsmesse. Det er også et stort lekeland for barna her, så alle kan få gjort og sett det de gjerne vil. Det er første gang vi besøker den messa, og jeg er spent på hvor omfattende utstillingen er. Den starter i dag og varer til søndag - http://www.ferieforalle.dk/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar