mandag 2. august 2010

Fra VH8 til DVD - gammel film blir som ny

Silas skal få ny bleie, på stellebordet i Telemark, 3 måneder gammel.
Bemærk den noe intense fargen på veggene...

Vi har i flere år hatt noen gamle videokamera-filmer liggende, som tilhørte et gammelt kamera som ble solgt som defekt for flere år siden.

På disse filmene hadde vi flere snutter med Silas som nyfødt, og de første to årene. Disse ville vi gjerne få sett, men syns det var mye å betale kr 250,- pr. gammel film overført til DVD i byens fotobutikk.

Etter litt søking på nettet, fant vi videotildvd.dk, som gjorde jobben for halve prisen, til halve tiden, med tillegg for forsendelsen. Det hoppet vi på!

Stor var derfor overraskelsen i heimen sist fredag, da far forklarte at nå HADDE han både sendt avgårde og mottatt det ferdige resultatet!

Filmene var veldig spesielle å se igjen. Særlig noen minutter fra Silas første tid blant oss, på sykehuset i Bergen... Veldig rart og rørende var det.
Stor var også overraskelsen over at Simon var med på èn av filmene, det trodde vi ikke vi hadde filmet den gangen. Som bonus var det også litt morsomt å se oss selv ca 10 år tilbake i tid...

På noen av de andre videoene var det filmet fra første visningen av huset vi kjøpte i Telemark i 1999, ferga vi kikket på i 2000, og div. andre småprosjekter. Det er også ganske mange minutters film fra den gang Mols Linien fikk nye ferger i 1997... den må jeg nok se alene ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar