søndag 29. august 2010

Konsert med Jean Michel Jarre i Oslo - wow!

Jean Michel Jarre i kjent stil, spillende på laserharpe.

Lørdag kveld var det endelig dagen for konserten på Akershus Festning i Oslo, med Jean Michel Jarre.
Min første konsert, sågar utendørs, og forventningene var høye.
Etter at alle de andre mindre kjente bandene var ferdige, kom franskmannen på scenen rett før kl 2230, og serverte et forrykende show på nesten to hele timer.

Jarre har i voksen alder blitt mye mer scenevant, og hvis man ikke er glad når man ankommer til konsert, blir man det i hvertfall av den uhøytidelige, dansende og sprell levende artisten. Som for øvrig ikke har noen kjente kjendisnykker eller jåleri om seg, men virker bare gjennomført seg selv. Og det kan man selvfølgelig fort bli, når man får lov å jobbe med det beste man vet hele tiden...

Synth, laser, bilder, lys og film ble servert oss, og det hele tiltok utover i konserten. Avslutningsvis synkronisert med det største fyrverkeri jeg noen gang har sett, over hele Oslo havn.
Lysprosjektører var satt opp i de største nærliggende tårn, og til sammen utgjorde dette et fantastisk show for alle sanser.
Under fyrverkeriet ble jeg helt satt ut, og fikk den følelsen som gjør at man ikke helt om man skal le eller gråte fordi inntrykkende var så overveldende, det var en kjempestor opplevelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar