fredag 10. september 2010

Ny løsning i stua

I august gjorde vi om på løsningen i stua, der vi før hadde stort arbeidsbord, som også kunne brukes til spisebord.

Pia er i praktikk nå, og har ikke så mye lekser. Gjestene våre er ofte voksne, som foretrekker å sitte ved et spisebord i "normal" høyde. Ved det store bordet brukte vi barkrakker i forskjellige utgaver.

Vi kjøpte et gammelt men pent spisebord i gjenbruksbutikken, som faktisk kan bli over 3 meter langt!
Vi flyttet "stuedelen" med sofa, bord og TV en halv meter vestover, og laget arbeidsplass på innerste veggen (se bilde).

Det gjør at kontoret blir mye mindre fremtredende, og PC/Elektronikk kommer bort fra vinduene hvor de ellers skulle skjermes for solen. Kontorrekvisita, mapper, osv. står fortsatt i hyllene under arbeidsbordet.
Vi brukte det store arbeidsbordet med hjul som vi laget tidligere, demonterte hjulene, saget av uthenget på den ene platen, og brukte dette stykket som bokreol over den innerste delen.

Denne løsningen gjorde stua mere til stue. Vi kan ha mange spisende gjester på besøk, og kontoret er mere diskret plassert i hjørnet. Er papirer ryddet vekk, tenker man ikke over at det faktisk er kontoret som er plassert her, fordi det også står pynt på og i hyllene.

Kontorløsningen kostet kun en dags arbeid, og investeringen i tre hylleknekter med tilhørende skruer og pluks. Resultatet ble et helt anderledes rom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar