lørdag 2. april 2011

Den beste 1. aprilspøken: Skibakke på cruiseskip

Det var mange morsomme aprilspøker i går, men den beste etter min mening, var storm.no som fortalte nyheten om at man nå kunne stå på ski - på et cruiseskip! Her er litt tekst fra artikkelen:
Alle som ikke klarer å bli enige om feriebudsjettet skal brukes på alpetur eller cruise kan begynne å glede seg. Reiseoperatøren Iglucruise har lansert et revolusjonerende nytt skip. Øvre dekk er gjort om til en 150 meter lang alpinbakke! Snø og 30 varmegrader er en dårlig kombinasjon, så bakken er dekket av Perma-Snow, et nytt materiale som tåler både sol og regn.

I tillegg til alle de barene og restaurantene du forventer å finne om bord, har skipet en spesiell after-ski bar, og en badestamp med plass til 36 personer i bunnen av bakken. Det første cruiset starter 15. desember i Barbados, og varer i totalt åtte dager. Turen går innom Tobago, Isla Margarita, St. Lucia, Grenada, og St. Vincent.  Flyturen mellom England og Barbados er inkludert i billettprisen, som starter på 799 pund. Vil du ha en utvendig lugar med balkong er prisen 959 pund per person.

Her er skipet avbildet i helt format:
 

1 kommentar: