tirsdag 19. april 2011

Råstilig med stor TV og surround i stua!

I går var det premiere på familiens nye 47" LCD-TV, samt BlueRay-spiller med 3d-sorroundanlegg som nettopp er kjøpt og (endelig) mottatt fra Komplett. Det ble en skikkelig positiv overraskelse! Vi så filmen "Biler", som har mye lyd, og det var utrolig stilig å høre lyden på alle sider av sofaen hvor vi satt.

Det å kunne høre racerbilene kjøre forbi deg, helikopteret i bakgrunnen som flyr fra høyre til venstre side, osv. i tillegg til et stort skjermbilde som gjør at vi nå la merke til detaljer vi ikke tidligere hadde sett i filmen var veldig gøy!
Vi grøste på ryggen, gutta skreik av begeistring, og tilogmed Pia syns det var ganske kult med så fin lyd. Opplevelsen var rå!!!

TV ble levert hos oss sist fredag, 15 dager etter bestilling hos Komplett. Etter mange henvendelser fra oss, og til sist kontakt med selveste kommunikasjonsdirektøren i Norge, ble det fart på sakene. Årsaken var at Komplett hadde skiftet fraktfirma nettopp da vi bestilte, og at den ene av våre to pakker ble glemt ett eller annet sted. Sa Komplett-mannen i hvertfall. Som kompensasjon for alt bryderiet, ble vi enige om en prisreduksjon på kr 1.000 som betyr at vi fikk TV som opprinnelig kostet 6.000 kr for kun 3.000 kr. Det var en fin avslutning på saken.

I dag er det test av Riverdance - Live from Beijing, som står på testmenyen :-)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar