lørdag 30. april 2011

I svømmehallen med 5 ADHD-barn. Og ca 250 andre barn og voksne

Fredag hadde vår yngste sønn bursdag, og han ønsket å feire den i Frederikshavn Svømmehall sammen med tre av sine kamerater, storebror, samt fruen og meg. Svømmehallen tilbyr en pakke med bading, mat, drikke og is, for kr 75 pr. person. Det er billig!

I tillegg gir det mange gode opplevelser: Barna får utfoldet seg etter eget ønske, det er varmebasseng, vannrutsjebane, sauna (som ble benyttet ja), store flytende dyr man kan hoppe på, osv. Midt i arrangementet, som er ca tre timer, spiser man sammen og får samlet seg igjen.

Pia var med den kvinnelige gjesten i garderoben, mens jeg prøvde å holde styr på de fire gutta. Alle barna hadde ADHD, men det kunne man slett ikke merke eller se hvis man ikke kjente dem. De oppførte seg eksemplarisk! Til tross for veldig mange andre barn, og veldig, veldig mye lyd. Dette kan sagtens gjentas en annen gang :-)

For oss voksne ble det rett ut på sofa etterpå. Og i seng kl 22 ;-)

Bilde er et vilkårlig valgt badebilde funnet på Google, da man ikke må bruke kamera i svømmehallen, og heller ikke fotografere og publisere bilder av andres barn, uten foreldres skriftlige samtykke ... Det våkne øye klarer nok imidlertid å se hvilken kjent kunstner som har malt her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar