mandag 18. april 2011

Fin påskestart i Løkken

Fra fredag-søndag var vi sammen med min mor og hennes mann, i ferieleilighet i Løkken. På landsiden av hovedveien ligger et nytt område kalt Nordenlys, med sammenbygde hus i 2 og 3 etasjer. Først var det meningen med spleisetur, og valget var egentlig Skallerup Klit Feriecenter. Men en weekend der kostet godt over 6000 kr, mens i Løkken kunne vi få samme plassen, dog i mer moderne leiligheter for vel 2000 kr + forbruk.

Med i prisen var også gratis adgang til Løkken Svømmehall, hvor gutta og jeg hygget oss et par timer lørdag ettermiddag.

Leiligheten vi bodde i besto av 2 etasjer + stor hems.

Nede var det inngang, 3 soverom og bad. Ovenpå var det kombinert kjøkken/allrom/stue (bilde), og oppgang til hemsen hvor det også kunne sove 2 stk. Hadde vi imidlertid vært 8 personer ville det blitt trangt, men tanke på både spisebordet og ett bad... Det at oppholdsrommene var i høyden var veldig praktisk, fordi man kunne se langt mere, og ikke minst at det var kjølig og behagelig å legge seg om kvelden i "kjelleren". Store vinduer til begge sider fra kjøkken/stue gjorde rommet temmelig varmt i dagtimene.



Simon og far spiller "hopp i havet" i den fine skinnsofaen. Far tapte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar