onsdag 20. april 2011

Ny deilig skinnsofa til stua vår

Vi har nylig kjøpt ny skinnsofa til stua. Det er en hjørnesofa, hvor innerste seterygg kan vippes ned (bak Pia) så det blir behagelig å ligge ned å lese, spille eller se fjernsyn. Sofaen måler ca 240 x 225 og passer fint i stuens innerste hjørne.

Under bokhylla er det spots fordi arbeidsbordet tidligere sto her. Nå passer de perfekt til å gjøre sofaens ene sider til lesekrok, uten at man behøver å opplyse hele rommet. I sofaens venstre side går siste sete ut i en liten bue, og runder av siden på en elegant og diskret måte.

Den gamle sofaen, den sorte skinnsofaen som ble kjøpt i fjor, ble solgt på to dager, til en pris litt over hva vi selv ga for den. Og kjøperen kom endog kjørende fra Esbjerg for å hente den! Det betyr 8 timer på landeveien for en sofa til 2000 kr - ikke verst...

Sofaen var helt ny og kostet kr 4.500,- som er ca halvparten av butikkpris.
Det er fordi det kan være små skjønnhetsfeil eller andre ting som ikke har vesentlig betydning for varen. Det var det også på vår sofa, noen små merker som ser ut som lakk, hvis man ser skikkelig godt etter. Det vil vi så prøve å fjerne etterhvert. Først og fremst skulle vår nye sofa kunne romme flest mulig mennesker på minst mulig plass. Samtidig som det skulle være deilig å se TV i den. Og det oppfyller den absolutt.

På 123lagersalg.dk har de hundrevis av sofaer og andre lekre møbler til salgs, og man kan enten hente selv på lager utenfor Ålborg, Kolding eller Næstved, eller få varene kjørt hjem.
Min gode halvnorske venn Stefan hjalp meg med å hente den i Ålborg forrige helg, samt å bære den opp i leiligheten.

Kom innom oss og prøv selv :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar