tirsdag 13. juli 2010

Pille-prosjektet dag 2 + Skur til salgs!

I går mandag ble en veldig fin dag!


Vi fant aldri ut av når Simon våknet, men han var velmedisinert når han "kom ut" fra rommet sitt ved 715-tida, og hele dagen i går fungerte det uten problemer. Dvs. lite konflikter, slåsskamper og humørsvingninger. På Simon altså :-) Jeg kan godt ha humørsvingninger også, men sjelden slåsskamper ;-)

Mens Pia og Simon gjorde ukeshandling, dro Silas og jeg og feiet hos damene i Danmarksgade (der HELPERS har et sponsorat). Vi brukte ca halvannen time på det, og deretter møttes vi alle 4 på Frederikshavn Marina. Pia hadde smurt lekre matpakker, og vi spiste is etterpå, kjøpt i kiosken hos en jente som hadde første dagen på jobb denne sommeren. Vi får håpe hun øker effektiviten, eller at det ikke kommer mange kunder :-)

Deretter kikket vi på en "Skur". Det er små hytter som står i klynger på havnene, opprinnelig tenkt til fiskernes utstyr. I mange år har folk bodd i dem sommerstid, fordi det er en billig residens meget sjønært, med dusj- og toalettfasciliteter i fellesskap med gjestehavnens tilbud.

Dessverre er det mange regler for å kunne eie en slik hytte: Man skal eie båtplass i havnen, og ha eid båt der i 1-2 år. Det første kan ordnes på en formiddag, men å eie en båt i 2 år, tar jo faktisk 2 år...
Skuret koster DKK 50.000,- og båtplass ca 2000 i årsleie + kjøpe seg inn i havnens K/S som koster kr 8000,-. Begynner å bli litt omfattende da ja... Kællen som skulle selge hytta, hadde allerede hatt 5 personer til kikk samme dag, og bare èn av dem oppfylte betingelsene.

Så pille- og leggeprosjektet går videre: I går fortsatte vi med fôring rett før leggetid, og lillebror falt litt sent i søvn pga mye torden og lyn her. I dag er vi ikke sikre på når han våknet, han tror selv det var til andre alarmen som var satt til kl 7. Han virker imidlertid velmedisinert, så planen lykkes fortsatt - yes!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar