onsdag 17. februar 2010

Idiotiske reklamer!

Party now - apologize later!

CULT har i lengere tid kjørt reklamekampanje for sin drikk som undertegnede ikke har testet. Det er heller ikke poenget her. Jeg syns det er utrolig dumt, idiotisk og lavt, å sette opp svære plakater langs hovedveier og på husvegger, hvor det oppfordres til å gjøre hva du vil nå, og heller unnskylde deg etterpå.

Det er i mot alt hva samfunnet PRØVER å lære oss i skoler, institusjoner, gode holdninger, respekt for andre, ta ansvar for seg selv, osv. Reklamen prøver å bryte ned grunnholdningen i vårt samfunn, som bygger på ansvar og respekt for hverandre.

Et så vannvittig uansvarlig, amoralsk og dårlig forbilde for blant annet mine barn som går forbi en av disse plakatene daglig, og spør hvorfor mannen står og har sex med dama på bildet. De skjønner ikke sammenhengen. Og det ER heller ingen sammenheng. Det er bare blikkfang, for å få målgruppen som er ungdommer i tenårene til å tenke at hvis de da kjøper CULT, er det nok lettere å score noen fine damer.

Masser av mennesker har klaget på reklamen, som uten tvil går langt over grensen for hva som er "god reklameskikk". Link til reporasjen hos CeKem her

Det er sjelden noe klarer å irritere meg skikkelig, men her et er meget godt eksempel...

1 kommentar:

  1. Må bare give dig ret, dette har intet med god reklame at gøre. synes ikke lige det er hvad mine børn skal lære af.. Lotte

    SvarSlett