søndag 7. februar 2010

Restemat til middag

Når jeg ikke er på jobb, er det meg som lager middag på onsdager.

Siste onsdag var det gjenbruk, eller rester som det også heter, og jeg fant litt av hvert i kjøleskapet.
Dermed ble det Biksemat som danskene kaller det, som besto av følgende ting:
- små frikadeller, champignon og paprika brunet i olje sist uke, potetrester, maisrester på boks, agurk og mer paprika, egg (som var nye) og en pakke frossen bacon fra fryseren (som skjæres opp på tvers i frossen tilstand, gir fine, lette biter i pannen)

I tillegg skar jeg opp løk i store skiver, og fordelen med det er at barna som ikke liker løk, lett kan finne ringene på tallerkenen sin, og legge dem til sides. Det er ikke så enkelt hvis alt er skåret opp.

Restemat er genialt, og hvis man ikke samler alt for mye opp, så det blir for gammelt, sparer man både tid og penger på å gjenbruke det man har!

Måltidet er vellykket, og kokken fikk mye skryt ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar