mandag 15. mars 2010

Så ble bilen solgt!

Torsdag forrige uke var det to personer som ville se på bilen vår, som har vært til salgs i over tre måneder. Så man kan godt si det var kjøpers marked ;-)

De fikk et veldig godt inntrykk den, og hadde vanskelig for å få "armene ned", som danskene sier det når noen er overordentlig begeistret.

Prisen ble selvfølgelig ikke så veldig høy, men nogenlunde det vi selv ga. Verkstedregninger og forbedringer på ca kr 28.000,- hadde vi heller ikke regnet med å få tilbake...
Utfordringen med salget har helt klart vært at folk ikke tror på den er så god som den faktisk er. Den har kjørt 91500 km totalt på 22 år, og jeg skjønner at noen kan tro det er jukset med telleren. Faktum er at den har vært handicapbil, og derfor mest brukt til familien som hadde en datter i kjørestol når de skulle på ferier og i sommerhuset.

Lite rust er det også, og plassen er helt enorm. 7 seter + plass til kjørestol eller barnevogn uten problemer.

Grunnen til at vi har solgt den, er at vi syns det koster for mye å ha bil når man allikevel bor nesten midt i byen. Det er god kollektiv trafikk fra her vi bor, og vi har alle sykler. Det tar ca 7 min. å sykle til rådhuset.

Sykkeltilhenger /anhenger blir erstatteren til bl.a. matinnkjøp heretter, og jeg skal se på en i dag :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar