lørdag 23. oktober 2010

Verdens beste vitser?

40.000 mennesker har stemt over hvilken vits som er den beste - ever. "Jeg har lige været på den slags ferie, som man kun oplever en gang i sit liv. Det gør jeg aldrig igen".

Ovenstående joke af Tim Vine blev udnævnt til at være den bedste ved dette års Edinburgh Fringe Festival, men efterfølgende blev den diskuteret på internetforummer, hvor man ikke syntes, at den var særlig sjov.

Det fik et panel af researchere til at gå sammen for at finde verdens sjoveste joke. Panelet surfede internettet tyndt og fandt 1.000 jokes. Ud af disse blev 50 valgt, og så var det op til læserne på www.onepoll.com at bestemme, hvilken en der var den bedste.

40.000 stemte denne ind som nummer et:
En kvinde med et spædbarn på armen står på en bus. Chaufføren siger: "Uha, det er den grimmeste baby, jeg nogensinde har set".

Kvinden går ned til den bageste del af bussen og sætter sig rasende ned. Efter lidt tid siger hun til en mand på sædet ved siden af: "Chaufføren har lige fornærmet mig," hvortil manden ved hendes side siger: "Gå op til ham og giv ham en skideballe, så holder jeg din abe imens".

Underfundigheder
Ifølge panelet er de mest populære jokes, den slags der ikke er fornærmende, men som tager venskabeligt gas på f.eks. mænd, kvinder, blondiner og udlændinge.

“Mange af vittighederne på listen er tidsløse og vil stadig om 30 år få folk til at grine," siger John Sewell fra onepoll.com til Daily Telegraph.

Flere af de 50 jokes er underfundigheder fra det engelske sprog - og mange af dem foregår på en bar.
Dem tager vi tre af:

Fire skrifttyper kommer ind på en bar, og bartenderen siger: "UD, jeg vil ikke have jeres typer her."

En mand kommer ind på en bar med en rulle asfalt under armen og siger: "En øl tak, og en til vejen".

En biskop, en rabbiner og en præst kommer ind på en bar. Bartenderen siger: "Er det en slags joke?"

Artikkelen over er hentet fra jp.dk
De 50 mest populære vitsene er publisert i Daily Telegraph, og finnes her

SYNS DU VITSENE OVER ER GODE???

(Og bildet av leende dame, er tilfeldig plukket på masterladiesman.com)

2 kommentarer:

  1. Her skal du få en litt rå,nordlandsvits av meg. Jeg lo godt av den : En nordlending sa til en annen: - Nå er det jo blitt så mye snakk om HIV og AIDS at man tør snart ikkje å be folk kjøss seg i r.... !!-
    Håper du ikke synes den er for rå :-))

    SvarSlett