søndag 12. desember 2010

DFDS inviterer hjemløse på julelunsj i Oslo

Det er ikke ofte at Oslos mange hundre bostedsløse får invitasjon til annet enn arrangementene til Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen. Nå gjør Københavnbåten det andre sjelden gjør, nemlig å invitere dem til julelunsj. Bymisjonen og Frelsesarmeen skal stå for gjestene.

Begge organisasjonen regner med at det er et par hundre i Oslo som tilbringer store deler av livet sitt på gata og som bruker tilbudene deres jevnlig. Gjestene til julelunsjen på Københavnbåten skal Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen verve gjennom invitasjoner på møtesteder og hospitser.

Gir noe tilbake
– DFDS Seaways har et nært forhold til Oslo og vi ønsker å gi noe tilbake til byen. I år er vår julegave en julelunsj om bord på Crown of Scandinavia den 15. desember. Her ønsker vi velkommen til Oslos bostedsløse, som vi håper vil sette pris på litt julestemning sammen med oss, sier Vivian Sivertsen, adm. direktør i DFDS Seaways. Under lunsjen vil bordene fylles med alt av norsk og dansk julemat. Målet er at julelunsjen skal bli en årlig tradisjon. Vi har bestemt at dette ikke bare skal være et engangsarrangement, men en del av DFDS sine juletradisjoner, sier Sivertsen.

Selv om dette er god reklame for DFDS, er det allikevel flott at rederiet velger å bruke penger på dem som nok oftest blir oversett gjennom julen. 
Alle monner drar...

Kilde: Boarding.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar