mandag 13. desember 2010

Tirsdag får Pia sin julegave - som er en opplevelse!

En opplevelse gir ofte større minner enn hva en håndfast gave kan gi. I vår familie gir vi ofte opplevelser i stedet for kun sjokolade eller småting i pakkekalenderen, og prøver også å tenke alternativt til både jul og fødselsdager.

I år er Pias (fruen fra første ekteskap) julegave en dag i København, sammen med sin lillesøster hun ser 1-2 ganger i året. Lillesøsteren er en meget dyktig frisør, og arbeider alltid når folk skal være pene, dvs. ofte lørdager, og særlig opp til helligdager som jul og påske.

Imidlertid fikk jeg sneket meg til noen SMSer med lillesøsteren i november, slik at vi fikk planlagt en dag både hun og Pia hadde fri. Og det er på tirsdag denne uken.

Pia skal dermed med tog fra Frederikshavn kl 05, fly fra Aalborg til Kastrup kl 07 og returnerer sent samme dag. Forhåpentligvis mett på godt fellesskap og gode opplevelser i kongens by...

Og prisen er ikke ille: Ca kr 440,- for flyet tur/retur. Med Norwegian of course ;-)

Og når vi snakker om opplevelser: Samme tirsdag får også gutta opplevelse i sin pakkekalender.Dagens gave er en tur i svømmehallen med pappa - det pleier alltid å være suksess!

1 kommentar: