mandag 22. november 2010

Badelandtest: The Reef i Frederikshavn

Lørdag var gutta og undertegnede noen timer i Stenas nye badeland i Frederikshavn, og det var en stor, stor suksess! Det gamle badelandet stengte dørene for ett år siden, og åpnet igjen nyrenovert i juni i år. Da var hele badeområdet forvandlet til en karibisk øy, med intene byger av monsunregn, spennende grotter, varme boblebad, lange vannsklier, lekre dampbad, bølger, vannkanoner, mulighet for å svømme ut, vannstrøm-basseng, og et meget behagelig inneklima på godt over 30 grader...

Mange behagelige sitteplasser rundt om i anlegget innbyr også de voksne til avslappning, mens barna boltrer seg trygt omkring, det meste innenfor småbarnsforeldres synsvinkel. Flere steder kan man kjøpe drikkevarer, fast food og is, og veggene er betrukket med bambus, "fjellene" er flott dekorert og det hele er sydd sammen med mange stier som forbinder aktivitetene med bassengene, hotellrommene og velværeavdelingen.

Inngangsprisen er kr 75,- i ukedagene og 95,- i weekenden. Da kan man tilbringe hele dagen i anlegget hvis man ønsker. Og det gjorde åpenbart mange denne helgen. Særlig utpå ettermiddagen ble det mye mennesker. Stena Line har spesielle hotell- og badepakker for reisende fra Oslo og særlig Göteborg. 90% av de besøkende var svensker denne lørdagen.

Hva kunne være anderledes?
Ikke mye. Eneste minuset var muligens at garderobene og dusjfascilitene var det originale, og ikke helt sto i stil med det flotte, nye badeanlegget. Men det fungerte fint, og er romslig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar