lørdag 6. november 2010

Broccoli som brudebukett?

Som mange faste lesere vet, elsker jeg når mennesker finner på originale og personlige måter å gjøre ting på.
Det gjør også det danske ekteparret Maja og Herluf Vernegaard Hansen. De giftet seg søndag 10.10.10. kl 10.10. Og akkurat det gjør ikke saken særlig spesiell, selv om datoen er ganske morsom…

Nei, det unge parret på ca 25 år hadde også noen spesielle ønsker og tanker om hvordan de ville gjøre det: Maja ville ha en kvast broccoli som brudebukett, og da hun fant ut at dette kostet 10 kr i stedet for 1000 kr ville hun ihvertfall ikke skifte mening.

Den grønne broccolien matchet godt brudekjolen, som bl.a. var sydd sammen med en amerikansk fotballgenser. Over maven på bruden sto det PENSINGTON med store grønne bokstaver, og lenger ned stod spillernummeret 25 også ganske synlig (Pensington spiller på laget JETS, som er parrets store lidenskap).
Parret ble gift på rådhuset, fordi danske folkekirkeprester kun har lov til å vie inne i kirkelige lokaler (!). Selv om dette blir litt mer formalistisk, er det vår innstillling som teller, ikke hvem som utfører handlingen, har bruden uttalt. Etter vielsen ble det servert ost- og purresuppe hjemme hos ekteparet, og i desember planlegger de en større fest. Da kommer det ikke til å bli danset brudevals, men heller brude-salsa, da Maja og Herluf har ikke har særlig mye sans for tradisjoner. Men det forstod vi nok ;-)

Bilder fra stiften.dk, tatt av Flemming Højer

3 kommentarer:

  1. puha.. det er modigt! Og den passer vældig fin til den meget utradtionelle kjole, men synes godt nok hun ligner en reklame plakat ;0)

    Utradtionelt og specielt - ja
    Smuk og yndefuldt - nej

    Sjovt indlæg Jørgen :0)

    Hilsen Louise :)

    SvarSlett
  2. Takk :-)
    Men som JP har sagt; skulle han gjøre det igjen, ville han også gjort det på en HELT annen måte.
    Men du ville nok også ha noe du skulle ha sagt tenker jeg ...

    SvarSlett
  3. nej der er vi ganske enige, men jeg tror ALDRIG du havde fået ham til at acceptere en bryllupskjole med logo og en broccoli brudebuket!!!!
    Det er vist lige for meget (eller lidt) af det gode ;0)

    SvarSlett