mandag 24. januar 2011

På speiderleir med gutta. Og 35 andre små barn...

I helgen var det speiderleir for ca 30-40 barn og ungdommer, og jeg var med som støtte for Simon som har ADHD. Det var bokstavelig talt en stor opplevelse! Vi reiste lørdag morgen, og var tilbake ved middagstid søndag, så det ble èn overnatting.

Leirstedet i Tolne (mellom Fr.havn og Hjørring) var et flott sted som er eid av FDF-speiderne, langt inn i skogen, og foruten huset med 34 overnattingsplasser, stor spisesal og moderne kjøkken, var det store uteområder med lekeapparater, bålplass, små innsjøer, svevebane, natursti og mye mer.

Lørdag aften var det nyttårsfest (øverste bilde) med poffbomber, papirstrimler, skytere med bøss inni, osv. Man kan godt si at lydnivået var MEGET høyt for oss som liker ro og organiserte former... ;-)


Været var fint og rundt frysepunktet, så lørdagen hadde vi mange uteaktiviteter hvor de store barn hadde laget arrangementer for de mindre. Det besto i å snekre båt, løse rebus, lage pottemakerbrød av deig, stripse sammen ben med partneren og komme først i mål, osv.

Alt i alt et veldig fint arrangement, særlig for dem som liker mye lyd og mennesker på samme sted :-)

Leirstedet kan leies av de fleste, til bruk for familiefester, bursdager, jubileer eller konfirmationer. For eksempel. Mer info og sommerbilder finnes på www.kongebakken.dk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar