lørdag 8. januar 2011

Reiselivsmesse neste helg!

Langhelgen 13.-16. januar avholdes årets Reiselivmesse på Lillestrøm. Her kan du møte 463 ulike utstillere som representerer 134 land over hele verden. Messen holder åpent for publikum fra fredag kl 14, samt hele lørdag og søndag. Inngangsprisen er kr 150 for voksne, 60 for barn eller 250 for hele familien.

I åpningstiden er det som vanlig smaksprøver på mat, flamencodansere, nordmenn kledd i forskjellig type bunad, utlendinger kledd i diverse folkedrakter, skrapelodd med store vinnersjanser fra Color Line og DFDS, foredrag om forskjellige reisemål, og veldig mange gode tilbud på reiser i hele verden.

For eksempel kan du klokken 1130 smake på ekte spansk paela på stand D05-34, og klokken 12 se video og høre foredrag om Hurtigrutens FRAMs turer i ishavet. For bare å nevne noe...
Mer info her

SAMTIDIG kan du også få adgang til FOTOMESSEN på samme adresse, på samme inngansbillett. Dette ble prøvd med stor suksess i 2009, og gjentas i år.

Utklipp fra nettsiden:
Man har muligheten  til å la seg inspirere og lære mer om fotografi. Et tettpakket seminar program,  som foregår på to scener samtidig, gir deg muligheten til å lære mer om fotografi, teknikk og i tillegg vil man kunne møte og oppleve profesjonelle fotografer fortelle og vise sine arbeider. I Oslo vil alle de store merkene innen fotografi bransjen være representert.

Fotomessen har en lang tradisjon i Sverige og er kjendt for sine spennende og flotte utstillinger, i Stockholm ble det laget over 3 km med fotoutstillinger.  Møte med interessante fotografer og dere arbeider er en opplevelse for hele familien.- og er av stor interesesse for amateur og den profesjonelle  fotografen. 
Mer info (og mange morsomme bilder) her

 Jeg planlegger å dra dit fredag - og besøke begge messene :-)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar